уторак , 30 априла 2024
Početna / Некатегоризовано / Goran Nikolić – Napred se može ići samo pravim putem

Goran Nikolić – Napred se može ići samo pravim putem

Jedna od najuglednijih privatnih firmi Istočne Srbije, je sigurno preduzeće „Nikolić prevoz“. Najtačnija konstatacija će biti , ako se kaže da desetine hiljada ljudi u trenutku može odgovoriti da znaju za „Nikolić prevoz“. Razlog je sigurno, njihov izbor da koriste njihove usluge prevoza do Beča i nazad. Posle 15 godina uspešnog rada i milion prevezenih putnika, odlučili su da obnove vozni park, autobusima najnovije generacije. Najnoviji je Setra  431S, koji je vrhinski po kvalitetu, sigurnosti i udobnosti.
– Opredelili smo se za ovaj novi autobus, koji ima 83 sedišta, jer želimo da pružimo maksimalni komfor našim putnicima, rekao bih prijateljima, ne samo na relaciji do Beča i nazad, već i na novim linijama do Bregenca u Voralbergu, Berna u Švajcarskoj i Giessena u Nemačkoj, kaže Goran Nikolić, vlasnik ove poznate firme. Uz izvanredne vozače, sigurno smo da ćemo opravdati povernje putnika, koji sa nama putuju godinama.
Velika pohvala od putnika stiže svakodnevno. Naš zemljak Dragiša Bukić koji živi i radi u Austriji, u Švehatu, bio je među putnicima, koje je zadesila snežna nepogoda u Mađarskoj. Prvo što je rekao, posle 50 sati zastoja na autoputu, bila je rečenica, zahvalnosti vozačima Aleksandru Aci Dimitrijeviću i Ljubiši Vasiljeviću, za sve što su učinili za putnike da im vreme prođe bezbedno i podnošljivo.
Ukoliko je dvojac sa volanom Dimitrijević – Vasiljević pobrao sve pohvale, još jedan nerazdvojni tandem koji čine Dragan Dimitrijević i Đorđe Janković uživaju velike simpatije putnika, baš kao i sve njihove kolege. Ovu dvojicu momaka, pominjemo, jer upravo oni voze, novu drumsku krstricu Setru. Interesantno je napomenuti da je Dragan Dimitijević, koji je sin Ace Dimitrijevića, iako nekada vukovac u srednjoj školi napustio studije rudarstva i postao vozač. Dragan iako dobar student, želeo je na taj način da pomogne bratu Dejanu, koji uspešno završava studije medicine.
Vratimo se početnim rečenicama, koje dolaze od zadovoljnih putnika „Nikolić prevoza“. Goran Nikolić vlasnik firme, kaže da je to proizvod poverenja koje su stekli kod putnika, ljubaznošću i odgovornim odnosom prema njima.
– Sve činimo da svi budu zadovoljni.. Trudimo se da ni jedan putnik ne ostane bez prevoza, pa ponekad krene i drugi autobus, iako mesta u njemu nisu popunjena. Milione kilometara pređu naši autobusi, a mi cenimo svakog pojedinačnog putnika.. Naš je moto „Samo se pravim putem, može ići napred“. Ne mislim samo na saobraćajnice već i one životne puteve.
Nama je preostalo, da i mi kao i Goran Nikolić koji ispraća svaki autobus, kažemo, srećan put svima. I vozačima i putnicima. Najviše porodici Danijele i Gorana Nikolića.Goran

IMG 0277 resize

IMG 0284 resize

IMG 0285 resize

IMG 0294 resize

IMG 0297 resize

ĐORĐE JANKOVIĆ I DRAGAN DIMITRIJEVIĆ SA MARTINOM NIKOLIĆEM GORANOVIM SINOM resize

 MG 1467 resize

 MG 1466 resize

LJUBIŠA VASILJEVIĆ I ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ resize

P1010740 resize

P1010741 resize

P1010746 resize

 MG 1442 resize

 MG 1447 resize

 MG 1448 resize

 MG 1467 resize

 MG 1459 resize

 

 

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“