субота , 20 априла 2024
Početna / Redakcija

Redakcija

Pre, sada već dvadeset i tri godina, izašao je prvi broj porodični novina posvećenih dijaspori, ali i matici, jer one nikada zaista nisu bile odvojene, samo su kako i sama reč kaže rasejane i cvetaju tamo negde, a opet sa nama. Da budemo zajedno, gde god da smo, pobrinula se redakcija Zavičaja na čelu sa idejnim tvorcem ovog jedinstvenog medija u štampanom, internet i televizijskom izdanju, Dragišom Radulovićem.

Više od dve decenije svakog meseca stvaramo novi broj pravih zavičajnih novina i jačamo most matice i dijaspore vredno i predano. Sa Vama smo širom sveta i za sada nas čitate u 108 zemalja putem interneta, a tako i pratite naš TV- program, pišete nam iz celog sveta i mi smo srećni, jer se naša misija ostvaruje- privredni mostovi, spajanje porodice, kulturno- umetnička razmena, studentska razmena, pomaganje humanitarnih akcija, promocija mladih stvaralaca, umetnika i naučnika, afirmacija Vaših zavičaja i naše lepe zemlje kroz muziku, folklor, domaću radinost, arhitekturu, književnost ali i nauku, medicinu, tehnologiju i diplomatske odnose koji poboljšavanjem kvaliteta u svim pravcima olakšavaju život naših građana i njihovih rođaka daleko od rodne grude. Zavičaj u kome ste uvek kod kuće su naše novine koje su nebrojeno puta upravo činile osnovnu sponu Vaših poslovnih ideja i potreba, zamisli i želja i njihovu realizaciju u svim aspektima.

Za Vas smo nalazili prave poslovne partnere, upoznavali Vas sa mogućnostima za ulaganje, vodili Vas do proverenih adresa iz svih oblasti- ugostiteljstva, lekarskih ordinacija, turističkih destinacija, pravnih službi, državnih institucija, prevodilačkih usluga, ali smo Vas i povezivali sa Vašim korenima vodeći Vas na sve važne kulturno- umetničke manifestacije.

Budite sa nama još puno srećnih decenija i čuvajte svoj Zavičaj, a mi ćemo Vas uvek podsećati na njega, Vaše ognjište i plamen srca koji se ne gasi i greje Vas gde god da ste sa zavičajem u srcu,

Redakcija

Pošaljite elektronsku poruku. Sva polja označena zvezdicom * moraju biti unešena.

Adresa

Srbe Jovanovica LII/5
19300 Negotin
Srbija

E-Mail

novinezavicaj@gmail.com
novinezavicaj@hotmail.com
zavicaj@live.com
novinezavicaj@yahoo.com

Telefoni

Srbija:
+ 381 19 541 898
+ 381 63 412 948
+ 381 600 412 948