четвртак , 9 децембра 2021
Početna / Redakcija

Redakcija

Pre, sada već deset godina, izašao je prvi broj porodični novina posvećenih dijaspori, ali i matici, jer one nikada zaista nisu bile odvojene, samo su kako i sama reč kaže rasejane i cvetaju tamo negde, a opet sa nama. Da budemo zajedno, gde god da smo, pobrinula se redakcija Zavičaja na čelu sa idejnim tvorcem ovog jedinstvenog medija u štampanom, internet i televizijskom izdanju, Dragišom Radulovićem.

Čitavu deceniju svakog meseca stvaramo novi broj pravih zavičajnih novina i jačamo most matice i dijaspore vredno i predano. Sa Vama smo širom sveta i za sada nas čitate u 108 zemalja putem interneta, a tako i pratite naš TV- program, pišete nam iz celog sveta i mi smo srećni, jer se naša misija ostvaruje- privredni mostovi, spajanje porodice, kulturno- umetnička razmena, studentska razmena, pomaganje humanitarnih akcija, promocija mladih stvaralaca, umetnika i naučnika, afirmacija Vaših zavičaja i naše lepe zemlje kroz muziku, folklor, domaću radinost, arhitekturu, književnost ali i nauku, medicinu, tehnologiju i diplomatske odnose koji poboljšavanjem kvaliteta u svim pravcima olakšavaju život naših građana i njihovih rođaka daleko od rodne grude. Zavičaj u kome ste uvek kod kuće su naše novine koje su nebrojeno puta upravo činile osnovnu sponu Vaših poslovnih ideja i potreba, zamisli i želja i njihovu realizaciju u svim aspektima.

Za Vas smo nalazili prave poslovne partnere, upoznavali Vas sa mogućnostima za ulaganje, vodili Vas do proverenih adresa iz svih oblasti- ugostiteljstva, lekarskih ordinacija, turističkih destinacija, pravnih službi, državnih institucija, prevodilačkih usluga, ali smo Vas i povezivali sa Vašim korenima vodeći Vas na sve važne kulturno- umetničke manifestacije.

Budite sa nama još puno srećnih decenija i čuvajte svoj Zavičaj, a mi ćemo Vas uvek podsećati na njega, Vaše ognjište i plamen srca koji se ne gasi i greje Vas gde god da ste sa zavičajem u srcu,

Redakcija

Srbija
Jovanka Stanojević, Radiša Milosević, Vesna Radulović, Živojin Bokšerović

Nemačka
Dragoslava Veljković Madžar, Snežana Bulbić

Švajcarska
Borivoje Krekulović, Živojin Marković

Austrija
Jovica Stanojević, Nenad Šulejić, Dragan Arsić. Rajo Đokić. Dragiša Bukić, Mića Pudarević, Bojan Pandurović, Dragan Kračunović, Branko Pantić

Danska
Ratomir Ilić

Adresa

Srbe Jovanovica LII/5
19300 Negotin
Srbija

E-Mail

novinezavicaj@gmail.com
novinezavicaj@hotmail.com
zavicaj@live.com

Telefoni

Austrija:
+ 43 699 104 64 316

Srbija:
+ 381 19 541 898
+ 381 63 412 948
+ 381 600 412 948