петак , 12 августа 2022
Početna / Некатегоризовано / KATARINA KOVAČEVIĆ POBEDNICA TAKMIČENJA JA IMAM TALENAT

KATARINA KOVAČEVIĆ POBEDNICA TAKMIČENJA JA IMAM TALENAT

Katarina Kovačević pobednik takmičenja „Ja imam talenat“

Katarina Kovačević je glasovima publike izabrana za pobednika finalnog takmičenja „Ja imam talenat“. Katarina je između 10 finalista uspela da se izbori svojim talentom za pobedu i osvoji nagradu od 100.000 evra

316859 ja-imam-talenat020-foto-luka-pilipovic f copy

Pobednik ovogodišnje sezone takmičenja „Ja imam talenat“ je pevačica Katarina Kovačević iz Negotina. Drugoplasirana po glasovima publike je Hajnalka Buš, a treće mesto su zauzeli Aleksandra i Nemanja.

U finalu su nastupili sledeći izvođači:  Orkestar “Harmonika” iz Ugljevika, Gorica Šutić, Nikola Radović, Mihajlo Vlahović, Katarina Kovačević , Čudesmo, Nataša Pavlović, Aleksandra i Nemanja , „Kontinum“ i Hajnalka Buš.

Žiri koji su činili Nataša Ninković, Ivan Tasovac i Ivan Bosiljčić rekli su na samom početku da smatraju da su svi učesnici zasluženo u finalu. Nakon nastupa svih izvođača, žiri je rekao da im je drago da oni nisu ti koji večeras odlučuju o pobedniku, jer bi im to bio veoma težak zadatak. Ivan Tasovac se obratio finalistima rekavši da je za sve njih ovo takmičenje tek početak.

Prvi je nastupio orkestar Harmonikaši iz Ugljevika, koji su izveli kombinaciju narodnih pesama.

Sledeća je na scenu izašla Katarina Kovačević , talentovana pevačica iz Negotina, otpevavši numeru “Zajdi Zajdi”. Katarina se nakon izvođenja ove pesme, podstaknuta emocijama i rasplakala.

Mihaijlo Vlahović mladi reper iz Beograda izveo je autorsku kompoziciju pohvalivši se da je nju napravio za samo sedam dana.

Nakon Mihajla, na sceni je zablistala talentovana Gorica Šutić koja je izvela pesmu „Son of a preacher man“, prevačice Dasti Spingfild.

Nikola Radović, kantautor iz Čačka izveo je svoju  pesmu o nevernoj devojci  „..vratićeš se pre nego što odeš..“

Grupa “Čudesmo” i pevačica Katarina oduševili su publiku svojim nastupom.

Nakon njih  je nastupila Nataša Pavlović, profesorka latinskog i džez pevačica, koja je otpevala poznatu pesmu Frenka Sinatre, „Lady is a tramp“

Aleksandra i Nemanja su priredili publici fenomenalan nastup, a žiri je rekao da je Aleksandra svojim glasom “izbrisala” sve ispred sebe.

Dens grupa “Kontinuum“ još jednom je oduševila publiku svojim nastupom, a ovog puta je na sceni bila vojna tematika. Oni su imali i gosta ove finalne večeri, bluzera Zorana koji je svirajući usnu harmoniku upotpunio njihov nastup.

Poslednja  je nastupila Hajnalka Buš koja je obukla specifičn haljini koja je podsećala na venčanicu. Ona je otpevala pesmu „Jesus loves me“, a žiri je pohavlio kako njen nastup tako i njen izgled.

Specijalni gost večeri bila je pevačica Jelena Tomašević , supruga Ivana Bosiljčića koja je otpevala svoj novi singl “Melanholija”,316859 ja-imam-talenat020-foto-luka-pilipovic f

Takođe pogledajte i ...

ПРВА СРПСКА РАТНИЦА – СОФИЈА ЈОВАНОВИЋ

PRVA SRPSKA RATNICA – HEROINA SOFIJA JOVANOVIĆ: “AKO POSUSTANEM ILI SE UPLAŠIM ZADATKA UBIJTE ME” …