субота , 20 априла 2024
Početna / Некатегоризовано / SKUD „STEVAN SINDJELIĆ“ SALCBURG ODLIČNO ORGANIZOVAN TURNIR U FUDBALU

SKUD „STEVAN SINDJELIĆ“ SALCBURG ODLIČNO ORGANIZOVAN TURNIR U FUDBALU

SKUD „Stevan Sinđelić“ iz Salcburga orgnizovalo je početkom drugi internacionalni turnir u malom fudbalu. Na Tturniru je učestvovalo 25 muških i dve ženske ekipe. Novoformirna sportska sekcija „Sinđelića“ koju vodi Lako Đokić daje već prve rezultate organizovanjem drugog turnira dostojno samo njima, već su postali uzorni članovi i ljubimci naše tri folklorne sekcije. Njihovu ljubav prema sportu i humanost dokazuju na svakom koraku, tako su prihod od dva turnira u iznosu od 1500 evra poklonili prvom ansamblug njihovog Društva.
Lako Đokić sportski referent „Sinđelića“ već je formirao sve ekipe za predstojece Vidovdanske susrete.
Sam turnir je prošao u sportskom nadmetanju svih učesnika, da bi pobednički pehar pripao ekipi Cetkalo Promet iz Sapne BIH. Inače, oni i Ekipa NMK Sapna su dosli iz Zvornika udaljenog od Salcburga 750km.
Svi učesnici su prikazali dobar fudbal a naše društvo je nastupilo sa dve ekipe, „Sinđelić junior“ i „Sinđelić“ inače ekipu „Sindjelic Junior“ je predvodio mladi Danijel Petrović. Svakako najinteresantniji događaj je bilo finale ženskih ekipa „Sinđelić“ i „Vidovdan“. Popednik je bio „Vidovdan“.
Vredno je napomenuti da je turnir počeo u 9 i trajao do 14 časova. Posle toga je organizovana žurka za sve prisutne, uz muziku Rase i Tanje.
Predsednik SKUD „Stevan Sinđelić“ iz Salzburga Pitulić Predrag zahvalio se svim učesnicima i pozvao ih da se naredni put odazovu u još većem broju.
Tabela podednika :1. mesto : Cektalo Promet, 2. mesto : Imperial, 3. mesto : SK Vidovdan, 4. mesto : Sinđelić

Sinđelić 2

Sinđelić 3

Sinđelić 4

Sinđelić 5

Sinđelić 6

Sinđelić 7

Sinđelić 8

Sinđelić 1

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“