понедељак , 25 септембра 2023
Početna / Некатегоризовано / Ribolovci se organizovali pri klubu „BAMBI“

Ribolovci se organizovali pri klubu „BAMBI“

Pri  klubu „Bambi Požarevac“ u Beču u subotu uveče osnovan je „ribolovački tim“, koji okuplja članove-ribolovce, koji su želeli da se organizuju.
Na osnivačkoj skupštini na mestu predsednika izabran je Dejan Jović, njegov zamenik biće Milanče Banić, sekretar Jovica Pavlović, blagajnik Bojan Milovanović.
Nadzorni organ činiće Zoran Andreić, Ljubiša Tomić, Vesna Golubović, a Upravni odbor Dragan Tomić, Moma Lazić, Bojan Arsić, Rade Milosavljević, Sava Nikolić, Ladislav Perić, Radovan Čude, Živomir Mijatović, Vladan Radojković i Mališa Tomić.
Oko ove nove sekcije okupljaju se strastveni ribolovci, koji žele da se druže i zajedno uživaju u čarima ovog sporta. Oko 30-tak osoba izrazilo je interesovanje za članstvom u ovoj sekciji, jednog od najstarijih klubova u Austriji, koji je osnovan daleke 1973.godine.

Na sednici je rečeno da je planirano da tim „Bambija“ učestvuje na takmičenjima u pecanju, ali i zakupljivanje jednog jezera na kojem bi organizovali svoja druženja i takmičenja.
Povodom osnivanja „ribolovačkog tima“ priredjena je zajednička večera, naravno samo uz riblje specijalitete – riblju čorbu, kao i druga riblja jela.

Takođe pogledajte i ...

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA Ako ste odlučili da sebi poklonite predivan vikend, onda …