понедељак , 22 јула 2024

Rasadnik talenata

Mini maksi Evropa škola fudbala, koja radi sa vrhunskim stručnjacima koji imaju UEFA licence, za protekle dve godine u Tirolu iznjedrila je brojne talentovane fudbalere. Reč je već o afirmisanim igračima o kojima se uveliko priča u fudbalskim krugovima. Iz isitih razloga očekuje se da i ove godine Mini maksi Evropa kamp donese još bolje rezultate jer će biti uvedene brojne novine uz preporuku iskusnih i priznatih stručnjaka i fudbalskih trenera. Kada se govori o dosadašnjim rezultatima, može se slobodno reći da je to najveći razlog što se da najavio veliki broj menadžera i stručnjaka, koji žele da posete kamp u Inzbruku. Ideja od samog početka se polako ostvaruje. Brojni fudbaleri koji su boravili u ovom kampu su pod budni okom trenera i maneđžera. Uostalom dosta njih koji su bili u mini maksi kampu, su potpisali ugovore sa klubovima. To su pre svega Stefan Milenković iz Švajcarske, Filip Golubovic koji igra u Nemačkoj. Tu su Marko Stokić, Stefan Pantić, Nemanja Joksimovic, i Miljan Zbiljić koji su kariejre nastavili u klubovima u Austriji-. Brojni treneri su pokazali interesovanje za Daniela Stojanovića, Todu Đakovića, Dejana Lukića, Stefana Kneževića, Danela Crnomarkovića, Bojana Avramovića , Nemanju Pantića, Boška Panića, kao i golmana Marka Čančara. Iz mlađih kategorija najviše interesovanja su pokazali za Aleksandra Maksića, Filipa Markovića, Davida Ružmana, Marka Protića , Petra Džodana i Aleksandera Keninga.

Prijave i informacije za  Mini – maksi Evropa kamp u Inzbruku 2012,  mogu se dobiti putem telefona +43(0)664 1807344 ili putenm zvaničnog sajta  www.minimaxi-europa.com.

Ove godine u julu mesecu Mini-maksi Europa kamp održaće se u glavnom gradu InzbrukaTirolu. Za kamp u perisodu dd 15. do 24. jula 2012.godine, prijave sz uveliko u toku. Ove godine äe takoe u radu sa decom uöestovati poznata fudbalska imena. Predvodić ih Željko Sanković  poznatiji kao Oskar. U radu će mu pomagati profesor doktor Ratomir Milić, prof. Dušan Radoja, Vladan Mladenović iz fudbalske akademije beogradskog Rada, kao i trener golmana čuvenog engleskog Kristal Palasa, Aleksandar Čančar. Rad kampa je podržala i fudbalska Savez Srbije. Iz matice u Inzbruk doalhzi posmatrač, koji će ujedno promovistai i akciju “Igraj za Srbiju”. Posebno treba istaći sportske sekcije naših klubova iz dijaspore koji će se priključuju ovom kampu u organizacionom delu i pomoći , jer moto ovogodišnje  kampa  glasi ”Fudbalom protiv rasizma»”. Organizacionom i marketinškoj podršci kapma su se već pridružili klub Bratstvo iz Inzbruka, kao I ekipa televizijske emisije «Pisma iz tuđine» takođe se priključila ovom projektu.

Takođe pogledajte i ...

NJEGOVA SVETOST PATRIJARH PORFIRIJE U NEGOTINU: ŽIVIMO U MILOSRĐU, U PRAŠTANJU, U NEOSUĐIVANJU, U NEOPTUŽIVANJU, PRE SVEGA ŽIVIMO U SMIRENJU, U SVESTI DA SMO SAMO PROLAZNI LJUDI