четвртак , 22 фебруара 2024
Početna / Некатегоризовано / BAMBI organizovao takmičenje ribolovaca

BAMBI organizovao takmičenje ribolovaca

Ribolovačka sekcija kluba Bambi iz Beča održala je nedavno prvo pojedinačno takmičenje ribolovaca. Na jezeru Panorama u mestu Saubersdorf u ranim jutarnjim satima okupilo se 14 takmičara na Bambi kupu. Ovaj put se pecalo pojedinačno i to sva vrsta ribe, koja se nalazi u jezeru, od šarana, preko kečige i smuđa, do amura. Trojica sudija bila su zadužena za merenje uhvaćene ribe tokom celodnevne manifestacije.

Prvo mesto po ukupno upecanoj kilaži je osvojio Bojan Arsić sa 31,7 kilograma uhvaćene ribe. Na drugom mestu je Slađan Stojadinović sa 24,8 kilograma i treće mesto zauzeo je Ljubiša Tomić sa 24,7 kilograma. Najveću ribu upecao je Arsić i to šarana teškog 9,81 kilogram, a najmanju Čude Radonan sa šaranom koji je bio svega 2,35 kilograma težak. Tokom osmočasovnog takmičenja učesnici su upecali ukupno 180,2 kilograma ribe. Sledeće takmičenje Bambi organizuje polovinom septembra, kada će biti održano ekipno takmičenje.

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“