петак , 2 јуна 2023
Početna / Некатегоризовано / NA ZABAVI UDRUŽENJA RAS IZ LUCERNA VIŠE OD 600 GOSTIJU

NA ZABAVI UDRUŽENJA RAS IZ LUCERNA VIŠE OD 600 GOSTIJU

Kulturno-umetničko udruženje Ras iz Lucerna organizovalo je svoju zabavu na kojoj su nastupali i klubovi Homolje iz Gosaua, Izvor iz St. Galena, „Branko Radičević“ iz Lugana, „Vuk Karadžić“ iz Šenenverda i „Abrašević- CH

Posle nastupa folklora predsednik Rasa i domaćin ove zabave Milider Nerandžić je svim predsednicima gostujućih udruženja predao zahvalnice. Posle toga je počelo narodno veselje. Igralo se u sali, na bini i na stolovima, ko gde je imao mesta.

– Mi smo došli čak iz Lugana, ovde žive moja prija i prikan u Lucernu, pa smo došli malo i u goste, a najviše da prisustvujemo ovoj divnoj priredbi. Odavno nismo videli ovako veliku zabavu – kaže Staniša Janković, rodom iz Jasenova.

– Prezadovoljan sam i posetom i radom mojih ljudi iz uprave, a najviše druženjem naših folkloraša. Vidite ovo veselje, retko se viđa. To je to što smo hteli i uspeli smo. Zahvaljujem ovoj divnoj deci, koja imaju toliko života u sebi, što su doprinela da ova zabava bude ovakva kakva jeste, vesela i druželjubiva – kaže Milider Nerandžić.

– Baš smo srećne. Drugarica Ruziča Nikić i ja slavimo rođendane na ovom prelepom druženju. Nema lepšeg osećaja, nego kada svi drugari iz našeg udruženja „Branko Radičević“ iz Lugana, zajedno sa nama slave naše punoletstvo – kaže Sanela Barbulović, rodom iz Selišta kod Žagubice.

Nemanja Nedeljković, član Homolja iz Gosaua, na zabavi je proslavio 17. rođendan.

Lucern 1 resize

Lucern 3 resize

Lucern 5 resize

Lucern 7 resize

Lucern 8 resize

Lucern 10 resize

Lucern 12 resize

Lucern 18 resizeLucern 4 resize

Lucern 9 resize

Lucern 16 resize

Lucern 17 resize

Lucern 20 resize

Takođe pogledajte i ...

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA Ako ste odlučili da sebi poklonite predivan vikend, onda …