петак , 19 августа 2022
Početna / Некатегоризовано / LOZNICA KROZ VENE PROTIČE

LOZNICA KROZ VENE PROTIČE

Da je rodni grad onaj koji se večno voli, govore i mnoge pesme o zavičaju, nostalgiji, sećanjima kada vas život možda daleko odvede od rodnog mesta. Grad na Drini, Loznica, poznat je po velikom srcu njegovih građana i onih koji na bilo koji način imaju veze sa njim. Posle Dragana Šaulića, Zorice Paravinjić – Stele, grupe Vožd, Dragana Kojića Kebe, novu pesmu o Loznici u srcu, ovih dana promoviše i Milena Jovanović Vukosavljević.
Estradna umetnica, koja vec 20 godina živi u Švajcarskoj, odlučila je da njena prva pesma bude posvećena rodnoj Loznici.
– Želela sam da prvu pesmu posvetim svim mojim sugrađanima, ljudima koji vole ovaj grad i svima nama koji smo daleko od rodnog mesta, puni čežnje, uspomena , želje za Loznicom. Volela bih da ova pesma bude himna svih naših sugrađana, potrudiću se da spotom kroz razglednicu našeg grada kroz svet prenesem sliku grada koji se voli srcem – istakla je Milena za naš list.
Pesmu “Loznica kroz vene protiče” potpisuje proverena Lozničko – Šabačka ekipa autora, Milovan Lukić, koji je zadužen za melodiju i aranžman, Zvonimir Nedeljković za tekst i Dijana Dželić za prateće vokale.
U nadi da će ova pesma biti muzička priča o Loznici  za sva vremena , preporučujemo Vam da je poslušate, a sigurni smo  da će u svakome izazvati mnogo emocija, jer Loznica kroz vene protiče.                                                    DSC 0365 resize

Takođe pogledajte i ...

ПРВА СРПСКА РАТНИЦА – СОФИЈА ЈОВАНОВИЋ

PRVA SRPSKA RATNICA – HEROINA SOFIJA JOVANOVIĆ: “AKO POSUSTANEM ILI SE UPLAŠIM ZADATKA UBIJTE ME” …