четвртак , 22 фебруара 2024
Početna / Некатегоризовано / Dara je svetska zvezda sa zavičajem u srcu

Dara je svetska zvezda sa zavičajem u srcu

Dara Bubamara je nedavno održala nekoliko fantastičnih koncerata u Australiji, u kojoj je provela 15 dana. Iako je uživala u obilascima kulturnih znamenitosti i popularnih turističkih destinacija, kao i u šopingu, jako su joj nedostajali suprug Milan i sin Kosta. Inače, novosadska pevačica od kada se udala živi na relaciji Srbija- Francuska jer njen suprug, biznismen iz Pariza, živi u „gradu svetlosti“.

Za „Zavičaj“ pevačica kaže da joj, kada nije u svojoj zemlji, najviše nedostaju toplina i spontanost naših ljudi, kao i domaća kuhinja.
“Iako sam uživala u Australiji posle pet dana me je uhvatila strašna nostalgija, pošto sam jako vezana za sina  i supruga. Po nekoliko puta dnevno smo se čuli telefonom. Uvek kada sam daleko od svoje kuće, uhvati me nostalgija. Iako u Parizu, gde imamo kuću kao i stalno čuvanje deteta jer suprugova porodica tamo živi, Srbija mi je uvek u srcu. Uvek jedva čekam da se ponovo vratim u rodni Novi Sad. Iako sam nedavno kupila stan u Beogradu, nikada ne prespavam u njemu, jer sam izuzetno vezana za moj Novi Sad.

Moj suprug dolazi često u Srbiju i zajedno idemo na odmore. Zbog novog albuma, koji promovišem koncertima u zemlji i inostranstvu, boraviću u Srbiji do daljnjeg. Očekuje me turneja u Americi, a tamo ću otići sa mužem i prijateljima. Posetićemo Las Vegas jer volimo da se provedemo i da se oprobamo u kockanju.” kaže pevačica koja ponovo ima devojačku liniju, jer je smršala 12 kilograma. Omiljena zvezda muzičke scene u dijaspori poznata je po divnom glasu i svojoj spontanosti, otvorenosti, srdačnosti i vedrini!

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“