понедељак , 25 септембра 2023
Početna / Некатегоризовано / Budi human pokaži srce, pomozimo Sergeju

Budi human pokaži srce, pomozimo Sergeju

Sergej Milićević je devetomesečni dečak iz Beograda koji boluje od tumora na mozgu i koji svojim plavim okicama moli za našu pomoć…

Sergej je rodjen u maju 2011 godine. Rodjen je kao zdravo dete, težak 3750 gr..pravi momak. Sve do decembra 2011 godine roditelji nisu ni slutili da je njihovo dete bolesno. Primetili su da se dete čudno ponaša i da čudno koluta očima.. tu je sve počelo. U januaru 2012 godine Sergeja su zbog pretraga hospitalizovali i uradili mu Magnetnu rezonancu endokranijuma koja je u suplaseralnoj regiji, u nivou opticke hijazme i hipotalamusa pokazala postojanje velikog tumora.

Hiruška intervencija urađena je 20.01.2012 godine. Uradjena je pterionalna kraniotomija, prišlo se tumoru subfrontalno, prikazana su oba optička nerva na ulasku u optičke kanale endokranijalno i smao tragovi eventualno očuvanih optičkih vlakana po periferiji levo i desno, kao i struktura u prednjem delu masivnog hipotalamohijazmatskog tumora koja bi mogla odgovarati ostatku hijazme. Uradjena je i biopsija tumora, da bi se razmotrilo na koji način će da započnu lečenje, koje ni u kom slučaju ne može da se sprovodi zračenjem ( zbog Sergejeve starosti ). Pošto su se lekari u Beogradu izjasnili da u koliko se odluče da tumor odstrane operacijom postoji mogućnosta da mali Sergej ostane bez vida, roditelji su morali da potraže drugo rešenje. Efekat hemoterapije u Beogradu je takodje doveden u pitanje zbog velikog tumora. Uz pomoć humanitarnih ljudi Milićevići su uspeli da skupe odredjenu sumu novca i da 20.3.2012 godine odputuju u Istanbul, gde je započeto Sergejevo lečenje hemoterapijom, koje će trajati deset nedelja. Ako hemoterapija da dobar rezultat, Sergej će biti operisan.Hemoterapija, život u Istanbulu, operacija, postoperativni troškovi, lekovi…za sve je to potrebna velika suma novca, koju Milićevići na žalost nemaju. Baš zato budimo humani, budimo ljudi, pokažimo da znamo pomoći i da imamo veliko srce..pomozimo Sergeju da živi!

Sve detaljne informacije o tome kako možete pomoći potražite na sajtu: http://www.sergejmilicevic.com/85485832

KONTAKT PODACI OD RODITELJA — BEBA SE ZOVE SERGEJ MILICEVIC

Saša Milićević, otac deteta
+381645811065
Jasna Milićević-Jelenković, majka deteta
+381637464302
-Saša Milićević, otac deteta +381645811065 ili na 00905380196365 (Sašin i Jasnin broj u Turskoj, gde se trenutno nalaze ).

Takođe pogledajte i ...

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA Ako ste odlučili da sebi poklonite predivan vikend, onda …