субота , 20 априла 2024
Početna / Некатегоризовано / IV INTERNACIONALNI CALELLA FOLK FESTIVAL

IV INTERNACIONALNI CALELLA FOLK FESTIVAL

IV INTERNACIONALNI CALELLA FOLK FESTIVAL

 

od 22.  do 29.  juna 2013. ŠPANIJA

Želimo da vas obvestimo da će Četvrti  međunarodni CALELLA FOLK FESTIVAL biti održan u Kalelji (Kosta Brava, Španija) od 22.  do 29.  juna 2013. Godine.

Čast nam je da pozovemo vaš folklorni ansambl da učestvuje na ovom internacionalnom festivalu.

Festival je inače zamišljen da ohrabri i pomogne razvoj tradicionalnog plesa, muzike, pesme, kulture i stimuliše međunarodnu saradnju i stvori vezu među obećavajućim folklornim umetnicima koji žele da pokažu svoj talenat, umetnost i inspiraciju.

Obzirom da je Festival veoma popularan (prošle godine je bilo 1305 učesnika iz 15 zemalja) mesta su zbog kvaliteta festivala limitirana, te je važno da se prijavite na vreme, do 25. Marta 2013. godine.  

Nakon prijema vaše prijave poslaćemo vam zvaničnu pozivnicu Organizatora Opštine Callela i FORTUNI VIATGES SL.

 Smeštaj je organizovan u hotelima u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama na 50 do 200 metara od plaže u Kalelji i na 200 metara od centra grada. Svi hoteli su odličnog kvaliteta opremljeni spoljnim bazenima.

 

Cena učesca na festivalu je 189 evra  po osobi, što uključuje organizacijske troškove (postavljanje bine, osvetljenja, ozvučenja, najavu festivala na lokalnim radio stanicama,  policijsko obezbeđenje parade prvog dana na otvaranju festivala) i smestaj za 7 nočenja sa tri obroka dnevno po sistemu „švedski sto“.

 Učešće na festivalu se može platiti u nekoliko rata. Svaki učesnik je u obavezi da unapred plati 50 evra po primanju zvaničnog poziva i to ne kanije od 1. aprila 2013. Godine. Druga uplata od 139 evra moze se uplaćivati mesečno, ali ukupan iznos mora biti uplaćen najkasnije prvog dana festivala, tj. po dolasku grupa u Kalellju.

 

Hotelska rezervacija je garantovana JEDINO nakon uplate od 50 evra po osobi i ne kasnije od 1. aprila 2013. godine.

 Svaki ucesnik mora da ima putno osiguranje koje ćete ili sami obezbediti ili FORTUNI viatges  može da vas osigura kod španskog osiguranja  AXA po ceni od  10 evra po osobi  za ceo boravak.

 

Grupe su dužne da same sebi plate put do Kalelje i nazad. Možete nas kontaktirati ako zelite da vam mi organizujemo avio karte ili obezbedimo autobuski prevoz po najpovoljnijim cenama.

 Festival će organizovati prevoz  za grupe koje dolaze avionom, od aerodroma u Barseloni ili Geroni do Kalelje i nazad. Cena transporta u jednom pravcu po grupi  je 300 evra.

 

Grupe koje dolaze sopstvenim autobusima moči će da ih koriste za kraća putovanja i obilaske u toku trajanja festivala.

 Učesničke grupe su u obavezi da dodju u Kalelju 22. juna 2013. godine gde počinju smeštaj ručkom i da napuste hotel 29. juna 2013. Godine posle doručka. Grupe koje ne mogu da stignu na ručak (ako stižu posle 21:00 h) moraju ranije o tome da nas obaveste, da bi im rezervisali hladnu večeru.

 

Ako želite više ili manje dana, to treba unapred da nam najavite.

Koktel dobrodošlice za predstavnike grupa biće odrzan u hotelu INTERNACIONAL u Kalelji 23. juna 2013. godine u 10:00 h,  gde će se lično susreti sa organizatorima Festivala, međusobno upoznati i dogovoriti o detaljima i o ekskurzijama koje smo pripremili za vas.

 Za vreme Festivala, svaka grupa će imati dva ili tri nastupa u Kalelji, u skladu sa programom Festivala. Nastupi će biti popodne ili uveče, tako da će učesnici imati dosta slobodnog vremena koje mogu iskoristiti da obidju Kalelju, Barselonu (imamo u ponudi razne organizovane ekskurzije), da idu u kupovinu ili da jednostavno uživaju u prelepoj peščanoj plaži Kalelje, gde je srednja temperatura krajem juna meseca oko 28 Cº- 29Cº.

 

 

Organizator zadržava pravo bilo kakve promene programa, a učesnici će biti obavešteni na vreme.

Sva prava na video zapise i fotografije pripadaju organizatoru Festivala.

 Najlepše vam zahvaljujemo ako odlučite da učestvujete u novom, četvrtom izdanju međunarodnog festivala

 

 CALELLA FOLK FESTIVAL 2013. SPANIJA

 

 U nadi da ćete se što pre javiti želimo vam dobrodošlicu u  Španiju!

 

Direktor Festivala:  Sr. Sasha Bićanin
Organizator Festivala:  Sra. Branka Bićanin

 U slučaju da vas interesuje učešće na ovom divnom festivalu molimo da se što pre javite kako bi vam poslali program festivala, možete se javiti  na adresu :

 

Denis Pavličić

e-mail: denisdenzor@gmail.com

denis.pavlicic@denzor.com

tel. +  381

mob. + 381 63 421 782

Festival Callela 2013 1Festival Callela 2013 3Festival Callela 2013 16 copyFestival Callela 2013 5Festival Callela 2013 6Festival Callela 2013 9Festival Callela 2013 11Festival Callela 2013 12Festival Callela 2013 13Festival Callela 2013 14Festival Callela 2013 15 Festival Callela 2013 24 copy

 

 

 

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“