недеља , 25 фебруара 2024
Početna / Некатегоризовано / BAL PRIVREDNIKA BKS-ZAJEDNICE PONOVO DEO BEČKOG BALSKOG KALENDARA

BAL PRIVREDNIKA BKS-ZAJEDNICE PONOVO DEO BEČKOG BALSKOG KALENDARA

Dvadesettrećeg februara u Kursalonu u Beču biće održan po drugi put BKS Wirtschaftsball, koji organizuje BKS Business Club, udruženje privrednika sa bosanskim, hrvatskim i srpskim korenima u Beču. Posle velikog uspeha u 2012 godini, pod ovogodišnjim sloganom “Mi za Beč” očekuje se 600 gostiju. Među njima su pored  članova  BKS Business  Club-a  i drugih Austrijskih privrednika, predstavnici državnih insitucija i privrednih organizacija. Najavljeni su i članovi Bečke diplomatije kao i mnogobrojni privrednici iz regiona bivše Jugoslavije.

Bal će svečano otvoriti državni sekretar za integraciju Sebastian Kurz i publiku pozdraviti predsednica privredne komore Beča Brigitte Jank.

Program je kombinovan da zadovolji ukus raznovrsne publike. Sastoji se od beogradskog  benda “Skala” koji svira domaću  etno  muziku  na svečani  način  kao i bečkog  benda “VMC” Vienna Music Company, poznati na slavljima, po svom veselom izvođenju brojnih hitova.

 Program   će  obogatiti   i  tamburaška   grupa   „AKroBiH“ udruženja “Napredak” zvucima tambure kao i profesor muzike harmonikaš Miroslav Jankech, i mladi student saksofonaKonservatoriuma u Beču Aleksandar Jankech.

U ponoć će operska pevačica Jelena Krstić i pianista Jovan Kapsarev nastupiti u elegantnoj kombinaciji klasične muzike prizvuka mecosoprana i klavira. Deo prihoda tombole ide projektu udruzenja WUZ “Talenteförderung 2013” s ciljem da pomogne deci sa neaustrijskim poreklom u razvoju talenata ipotencijala u školovanju.

Ova manifestacia održava se u okviru BKS Business Club-a, udruženju 120 privrednika sa terena bivše Jugoslavije u Beču. Ona služi kao mreža postojećim i potencijalnim članovima za komunikaciju i razmenu sa zadatkom da time omogući još veći uspeh u poslovnom svetu. Program susreta se pored bala sastoji od letnje proslave i mesečnih susreta privrednika.

Informacije o BKS Business Club-u : www.bksbc.at/

Informacije o BKS-Privrednom Balu : www.bks-wirtschaftsball.at

Bal

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“