уторак , 30 априла 2024

Fudbalski turnir

Mnoštvo ekipa sa igračima raličitog doba starosti kao i mesta odakle su došle, ponovo su bili odlika fudbalskog turnira koji je održan u nedelju 20. novembra pod pokroviteljstvom AK Betriebssport, a u organizaciji KUD „Opanak“ iz Salzburga. Od ranih jutarnjih časova počeli su da se na parketu smenjaju ekipe jedna za drugom, dok je lopta tražila put do protivničke mreže. Lepa i fer borba podarila je prisutnima mogućnost da uživaju u lepim potezima, kombinacijama, akcijama kao i da se raduju postignutim golovima. Na tribinama sportske hale Riedenburg u Salzburgu našaao se i zavidan broj navijača koji su bodrili svoje ekipe.

Na startu turnira pojavile se 16 ekipa, koje su bile podeljene u četiri grupe. Po dve prvoplasirane su razigravale za finale a najvise sreće da se nađu u finalu imale su ekipe Hertha Boys, FC Melek, Jogga Bonito Serbia i 2 face. U finalnoj utakmici za prvo mesto sastali su se Hertha Boys i FC Melek. Publika je u ovoj utakmici zaista uzivala u svemu što je bilo prikazano, a pobednik je bila ekipa Hertha Boys. Tri provoplasirane ekipe dobile su pobedničke pehare inače dar AK Betriebssport grada Salzburga koje su im uručile članice KUD „Opanak“ Raković Tatjana, Milenković Sanja i Arsić Katarina.

Na kraju turnira predsednik KUD „Opanak“ Dragan Arsić se zahvalio svim učesnicima na fer i postenoj borbi i poželeo im sve najbolje u želji da se na sledećem turniru ponovo sastanu i da publici ponovo pruže mogućnost i razlog zbog čega bi ponovo došli na tribine.

Takođe pogledajte i ...

U ORGANIZICI PROJEKTA “LINK UP! SRBIJA II“ I PRIVREDNE KOMORE SRBIJE, POD POKROVITELJSTVOM AUSTRIJSKE RAZVOJNE AGENCIJE- ADA – U BEČU USPEŠNO ODRŽANA „INVESTICIONA I POSLOVNA KONFERENCIJA ZA DIJASPORU“