субота , 20 јул 2019
Početna / Некатегоризовано / U ORGANIZACIJI „NIKOLE TESLE“ SRBI U LINCU 8. MART SLAVILI U GRADSKOJ SKUPŠTINI

U ORGANIZACIJI „NIKOLE TESLE“ SRBI U LINCU 8. MART SLAVILI U GRADSKOJ SKUPŠTINI

U sali nove gradske skupštine u Lincu, tražila se stolica više, na proslavi 8. marta, u organizaciji srpskog kluba „Nikola Tesla“.

Ana Martinčević, se u ima grada Linca i prvog čoveka, Klausa Lugera obratila brojnim gostima. Damama je čestitala međunarodni praznik, 8. mart i poželela im pre svega mnogo sreće ali i više prava. Ona je prenela čestitke i pozdrave gradonačelnika Linca, koji je bio sprečen da lično uveliča proslavu u novoj gradskoj skupštini.

Prednjačile su naravno dame, a za nezaboravnu proslavu na samoj obali Dunava, se pobrinula pevačica narodne muzike Stojanka Bodiroža, poznatija kao Ćana. Pevala je do kasno u noć pred oduševljenom publikom, koja je pre zakazanog vremena stigla u salu koja ima više od 300 mesta za sedenje. Bilo je dosta onih koji su stojeći i u igri proveli celu zabavu, na kojoj je prema slobodnoj proceni bilo više od 500 duša.

Pošto joj je predsednik kluba Radenko Drinić poželeo dobrodošlicu i uručio buket cveća, popularna pevačica nije štedela grlo. Pozdravila je prisutne, posebno pripadnice lepšeg pola i poželela im, pre svega mnogo zdravlja i sreće. Latila se zatim pesme, odmah pozvala da svi ustanu. Oduševljena publika je bez oklevanja reagovala, praktično da igra i pesma do kraja višesatne zabave nije prestajala.398298 031213c1 origh398299 031213c2 origh398300 031213c3 origh398301 031213c4 origh

Takođe pogledajte i ...

files

SREĆNE USKRŠNJE I PRVOMAJSKE PRAZNIKE ŽELI VAM REDAKCIJA LISTA ZAVIČAJ NARODNE NOVINE HRISTOS VASKRSE.

SREĆNE USKRŠNJE I PRVOMAJSKE PRAZNIKE ŽELI VAMREDAKCIJA LISTA ZAVIČAJ NARODNE NOVINEHRISTOS VASKRSE.