четвртак , 20 јуна 2024

Šarenica u opanku

Salcburg, grad na reci Salcah, zbog svoje lepote nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Zahvaljujući srpskom klubu Opanak našao se na spisku radne posete jedne od najgledanijih zabavnih emisija Radio televizije Srbije, čuvene Žikine šarenice. Članovi kluba iz Salcburga pre nekoliko nedelja bili su gosti u studiju u Košutnjaku, a nedavno su imali veliku čast da ekipu koja već godinama pravi emisiju ugoste upravo u Salcburgu.

– Mi iz kluba smo bili presrećni što smo imali priliku da ugostimo Žiku Nikolića i njegovu ekipu koja realizuje Šarenicu. Kada smo bili u Beogradu pozvali smo ga da dođe kod nas što je oberučke prihvatio. Ideja je bila da se napravi reportaža o našem narodu koji živi u ovom prelepom gradu. Naravno, sve je urađeno prema dogovoru – oduševljeno priča Dragan Arsić, predsednik Opanka.

Poznati voditelj nije krio oduševljenje što je došao u grad na Salcahu. Malo iznenađenje priređeno je članovima kluba jer do poslednjeg trenutka nisu znali ko će im doći u posetu.

– Svi su ostali bez reči, kada se u prostorijama kluba pojavio Žika Nikolić. S obzirom na to da većina nas redovno prati Šarenicu utoliko je oduševljenje bilo veće – ističe prvi čovek Opanka. Za goste iz glavnog grada Srbije u prostorijama kluba priređen je prigodan program. Sva tri ansambla izvela su repertoar, a sve je začinjeno bogatom trpezom. U našem klubu s nestrpljenjem očekuju nedeljno izdanje Šarenice kada je najavljeno da će biti emitovana reportaža koju je Žika Nikolić napravio o članovima kluba i o Salcburgu. Iznenađenje večeri po dolasku ekipe Šarenice u prostorije kluba bila je torta specijalno urađena za ovu priliku. Na njoj su bili ispisana dva loga, Žikine šarenice i Opanka, kao znak uspešne saradnje.

Takođe pogledajte i ...

NJEGOVA SVETOST PATRIJARH PORFIRIJE U NEGOTINU: ŽIVIMO U MILOSRĐU, U PRAŠTANJU, U NEOSUĐIVANJU, U NEOPTUŽIVANJU, PRE SVEGA ŽIVIMO U SMIRENJU, U SVESTI DA SMO SAMO PROLAZNI LJUDI