субота , 1 априла 2023
Početna / Некатегоризовано / NIKOLIĆ PREVOZ PODIŽE STANDARD DRUMSKOG SAOBRAĆAJA EVROPE

NIKOLIĆ PREVOZ PODIŽE STANDARD DRUMSKOG SAOBRAĆAJA EVROPE

Osvajanje tržišta velikim, mudrim koracima prva je asocijacija na jednu od najuspešnijih firmi Istočne Srbije, Nikolić Prevoz. Decenije uspešnog poslovanja i neumoran rad na podizanju kvaliteta uslova namenjenim putnicima, učinili su da svi koji jednom sednu u autobuse ove firme, zauvek biraju nju za prevoznika zbog tretmana punog poštovanja prema svakome i visokom nivou usluga za sve. Njihove stanice više su nalik avionskim pistama, autobusi sredstvima avio prevoza a vozači pilotima.
Sve je novo, sjajno i čisto, put koji planirate više vas asocira na odmor u kome ćete uživati nego na ‘sedenje u autobusu u trajanju od deset do dvadeset sati’’. ‘Piloti ‘ su tačni, pedantni, uviđajni, odmereni, a autobusi modern i kako tehnički tako i estetski savršeni, uvek klimatizovani i sa prijatnom muzikom a osoblje vam uvek izlazi u susret. Da biste vi opušteno završavali svoje obaveze oni neumorno rade i neprestano usavršavaju svoje usluge i uslove i sve to zarad udobnosti putnika. Oni su širom Evrope poznata firma.
Čitava srpska dijaspora mašta o takvom prevozniku kojim bi brzo, bezbedno i udobno odlazila u zavičaj i iz njega se vraćala u različite evropske zemlje u kojima živi. Za sada, tu privilegiju putovanja imaju samo naši u Austriji, Nemačkoj i Rumuniji. Zbog toga, kako nam pišu naši čitaoci i kako beleže naši dopisnici ,mnogi naši zemljaci iz Francuske, Velike Britanije, Holandije i drugih zemalja presedaju u Beču da bi onda kraljevski nastavili put do svojih domova. Velika i lepa ekskluzivna vest je upravo to da se Nikolić prevoz sada širi i da je bord firme kupio Preduzeće za trgovinu i saobraćaj Bus Turs iz Mokranja.
Uz to, Nikolić Prevoz planira da izgradi modernu autobusku stanicu na površini od čak 9000 metara kvadratnih za šta je projektna dokumentacija već urađena. Firma Bus turs ima dva polaska nedeljno za Nemačku i postoji već 20 godina, bez dugova. Nikolić Prevoz preuzima 5 radnika Bus Tursa, pa će Nikolić Prevoz od sada imati 55 radnika, te će na ovaj način biti prisutniji u Nemačkoj, na veliki zahtev naše dijaspore koja želi iste uslove poput onih koje imaju naši Austrijanci.
Pored Gizena i Frankfurta, sada će naši u Nemačkoj imati direktnu vezu i iz Kelna, Dizeldorfa, Bona i Vupertala. To će posebno obradovati naše čitaoce u okolnim zemljama Evrope koji su spajali brze vozove i male avio kompanije sa autobuskom vezom iz Beča. Na ovaj način će naša dijaspora u Evropi disati lakše i bolje, kao jedno! Kapilarno širenje boljih uslova prevoza u srcu Evrope donosi dobrobit svima.
Da bi se iz zavičaja odlazilo na rad ili kod svojih u potpunom ugođaju, Nikolić Prevoz su otvorili i svoje agencije u Boru, pored postojećih u Petrovcu na Mlavi, Negotinu i Zaječaru. Uskoro Nikolić Prevoz pokreće i turističku agenciju da se zaokruži poslovanje i iskoriste neizmerno veliki postojeći kapaciteti. Možda je ključ uspeha u brizi o svakom pojedinačnom putniku, sjajnom tretmanu koje imaju jednako na visokom nivou kako za stara lica tako i za decu, studente, radnike i penzionere, to što je posao pokrenula porodica Nikolić čiji su svi članovi, svih generacija na čelu sa Danijelom i Goranom Nikolićem, pravim vizionarima modernog poslovanja, svim srcem uključeni u rad firme. Putne liste svakodnevno broje sve veći broj putnika sa poverenjem. Nedeljno broj putnika se na svim linijama u proseku povećava za petoro.
Nove linije Švajcarska i Bregenc, razrađene su i dobro funkcionišu. Do sada smo imali jedan polazak nedeljno, a od 1. decembra postojaće i drugi, pored čega ove linije dobijaju nova udobna vozila, po evropskim standardima. Kupovinom zaista odlične firme Bus Turs i uključivanjem njihovih poslovnih uspeha u uspeh firme Nikolić Prevoz, Istočna Srbija dobija pravo bogatstvo! Svetski standard na evropskom drumu za naše dijasporce i zavičajce vešto, predano i pošteno građeni uspesi ove dve firme podićiće uslove putovanja za naše ljude na viši nivo od svih dosadašnjih.
‘’ Naša firma je budna 24 sata, i činimo sve za dobrobit naših putnika. Uvek jeneko od nas na drumu, na telefonu,u garaži, na graničnom prelazu, na odmorištu, u kancelariji. Kombiji koji voze na divlje, siva su ekonomija, vozači su često umorni pa putnici rizikuju živote, nemaju osiguranje i nisu bezbedni. Mi im garantujemo svu sigurnost i neprestano radimo na podizanju kvaliteta uslova. Uvek dajemo više!’’ ističe Goran Nikolić, vlasnik ove prestižne i ugledne firme.
‘’ Jako smo zadovoljni, dodajem u ime borda svoje firme Bus Turs, što su sva naša zalaganja i ulaganja bez dugova i svi naši uspesi koji počivaju na velikim odricanjima, praćenjima trendova u svetu, i velikom radu i ugledu na koje smo ponosni, sada pod okriljem ovako velike i cenjene firme kao što je Nikolić Prevoz. Oni ćena najbolji način očuvati i unaprediti domete i nagrade koje smo mi osvojili i dostigli.’’ dodaje Milan Njegušić, dosadašnji vlasnik firme Bus Turs.
Nama ostaje još samo da ukažemo, nekim našim zemljacima koji se opredeljuju, da ponekad putuju sa “divljim” ili neregistrovanim prevoznicima kombijima. Oni se izlažu velikom ruziku, da se voze sa vozačima, koji su tog dan ustali rano ujutro, radili celog dana i da ih isti ti ljudi umorni od posla voze cele noći. Umesto da se opredele za udobnu vožnju sa odmornim vozačima, koji se redovno smenju, svoj život prepuštaju umornim vozačima kombija, čija su vozila neretko sumnjive tehničke ispravnosti i vožnji lokalnim putevima, umesto autoputem.
Šta bismo još dodali, sem stiha Jovana Jovanovića Zmaja „Što ja počeh — ti produži!”i najlepših čestitki za ovako veliki uspeh, kojim je Srbija zasijala poput velikog bisera Evrope. Neka se biseri nižu! Čestitamo firmama Bus Turs i Nikolić Prevoz ali i žiteljima IstočneSrbije i čitave zemlje i našima širom Evrope na ovoj kruni kojom zlate evropske puteve, jer svi putevi vode u zavičaj. Da se u svakom trenu osećate kao u zavičaju brine firma Nikolić Prevoz. Uvek sa vama!IMG 3528

Takođe pogledajte i ...

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA

“VARNICA” DUNAVSKI BISER GVOZDENE KAPIJE BALKANA Ako ste odlučili da sebi poklonite predivan vikend, onda …